Kerst in je interieur

Kerst heeft iets magisch! Terwijl de dagen kouder, korter en donkerder worden krijgen we weer meer behoefte aan warmte, licht en sfeer in huis en voelt het heerlijk comfortabel en warm in een met kerst versierde woonkamer vol met mooie accessoires, kaarsen, plaids en verlichting. Er is geen andere tijd in het jaar waarin er zo creatief met het interieur wordt omgegaan als tijdens de decembermaand. Heerlijk toch, die gedachte om je woonkamer een magic touch te geven, licht en warmte te creëren in deze donkerste tijd van het jaar!

“Kom erachter welke kersttrend bij jou past!”

Iedereen viert kerst op zijn eigen manier en creëert zijn eigen kerstsfeer in en rondom zijn woning, maar door alle trends en alle keuzes die er zijn in kerstdecoratie is het soms lastig om dit alles tot een eenheid in je interieur te brengen. Veel deelnemers hebben van 1 t/m 7 december meegedaan aan de Kerst Decoratie Challenge, een challenge vol inspiratie tips en do’s & don’ts op het gebied van kerstversiering. Helaas is de challenge inmiddels afgelopen, maar ik wil jullie toch trakteren op één van de 7 video’s uit de serie incl. de handige kersttrend test waar je erachter kunt komen wát nu eigenlijk de kersttrend is die het beste bij jou past!

scandinavisch-3

“Wanneer de kerstspullen van zolder af komen, lijkt de chaos helemáál compleet!”

Wellicht vind je het in het dagelijks leven al lastig om eenheid in je interieur te creëren, dus wanneer de dozen vol kerstspullen van zolder af komen lijkt de chaos helemaal compleet! Hoe breng je dit nu allemaal tot een geheel zonder dat het een onsamenhangende circus lijkt te worden? Groepeer je kerstspullen door er stillevens van te maken. Decoreer bijvoorbeeld een plank met verschillende mooie kerstdecoraties en zorg hierbij voor wat diepte door bijvoorbeeld een schilderij of lijst neer te zetten, een mooie kerst versierde stolp ervoor en zet er bijvoorbeeld een mooie kamer den ernaast, zo houd je het luchtig en speels. Zet je kersthuisjes om of onder je kerstboom zodat je niet door het hele huis losse kerstdecoraties vind wat het geheel onsamenhangend en onrustig maakt. Wanneer je zoveel mogelijk op één plek bij elkaar te houden zorgt het voor eenheid en komt je interieur minder rommelig over. Zo veranderen al die kerstversieringen in eye-catchers die gezien mogen worden!

puur-2

“Zet 3 stappen naar jouw woongeluk!”

Wil jij meer leren en tips over o.a. eenheid creëren in je interieur, dan heb ik heb nog iets te geks voor jou!

Iedereen heeft ze, en zéker in een gezin met kinderen….interieurproblemen die je graag opgelost zou zien! De meest voorkomende interieurproblemen heb ik voor je op een rijtje gezet wil ik graag met je helpen oplossen! Opruimen, kleurgebruik en eenheid creëren, als interieurstylist weet ik als geen ander dat heel veel mensen met één of meer van deze interieurproblemen worstelen en daarom heb ik een waanzinnige online cursus “3 Stappen naar Woongeluk” gemaakt die maandag 12 december weer van start gaat…helemaal gratis en voor niets, speciaal voor jou!

Al ruim 100 enthousiaste personen zijn je met grote resultaten voorgegaan!

Op de hoogte blijven van alle online cursussen! Volg Moodz Styling Academy dan op Facebook!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s